072 - 799 90 52

Ongediertebestrijding in Heerhugowaard?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Heerhugowaard

U kent het vast: wakker worden met een jeukende bult op uw huid? Iedereen is wel eens gestoken door een mug of vlieg. Dat de beestjes dus voor overlast kunnen zorgen is geen verrassing. Het zoemende geluid bij uw oren of het rondcirkelen van insecten in uw buurt: het kan veel irritatie opwekken. Natuurlijk is dit gemakkelijk te negeren, maar dit wordt anders wanneer er een grote hoeveelheid op u af komt of in uw buurt rondzwerft. Dan is het tijd om een ongediertebestrijder in te schakelen. VKP Plaagdierbestrijding helpt u graag af van de muggen en vliegen. Wij zijn met een team van experts werkzaam in regio Heerhugowaard en komen graag bij u thuis.

Rioolvliegjes bestrijden

Een ander soort vlieg is de rioolvlieg. De rioolvlieg, ook wel motmug genoemd, houdt van vochtige plaatsen in uw woning. Wanneer u een rioolvlieg spot, heeft u waarschijnlijk last van een rioollekkage. De dieren staan er bekend om dat ze allerlei ziektes en bacteriën met zich meedragen. De dieren leven namelijk het liefst in rioolslib of troebel water en ze planten zich hierin voort. Een rioolvlieg is dus eigenlijk een waarschuwing dat u een rioollekkage heeft.

Ziet u rioolvliegen in uw woning? Neem dan direct contact op met een ongediertebestrijder. Rioolvliegen kunnen namelijk gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. De dieren staan bekend om allerlei ziektes en bacteriën met zich mee te dragen. Hierdoor zijn ze erg onhygiënisch en is het zaak dat u er meteen vanaf komt.

Bel VKP Plaagdierbestrijding voor uw muggen-, vliegen- of rioolvliegenprobleem! Neem vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer: 072 - 799 90 52.

Ons werkgebied

Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Zwaag, Aartswoud, Schoorl, Bergen aan Zee, Alkmaar, Castricum.

Waarom VKP Plaagdierbestrijding?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • Discreet en effectief
  • Laagste prijs garantie

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Zwaag, Aartswoud, Schoorl, Bergen aan Zee, Alkmaar, Castricum.

Diensten

  • Bestrijding mieren
  • Bestrijding kakkerlakken
  • Bestrijding wespen
  • Bestrijding bedwantsen
  • Bestrijding ratten
  • Hoofdvestiging