072 - 799 90 52

Ongediertebestrijding in Heerhugowaard?

Bedwantsen in Heerhugowaard?

Ongedierte kan in grote en in kleine vormen voorkomen. Een bedwants is een veelvoorkomende kleine soort ongedierte. De beestjes zijn zo klein dat ze met het blote oog niet te zien zijn. Toch kunt u wel merken dat u last heeft van deze diertjes. Heeft u onverklaarbare rode vlekjes op uw huid en jeuken ze ontzettend? Of heeft u bloedvlekjes in uw dekbed? Dan heeft u waarschijnlijk last van bedwantsen.

Oorzaak bedwantsen

Een bedwants heeft haar naam niet voor niets. Het diertje leeft het liefst in en rondom een bed. Met voorkeur een bed in een hotelkamer. Mensen die een hotelkamer bezocht hebben, kunnen de beestjes mee naar huis nemen en er last van krijgen. Hoe zit dit? Bedwantsen liften graag mee op allerlei spullen van locatie naar locatie. Zo is uw tas of jas een populair vervoersmiddel voor het diertje. Hierdoor verspreiden bedwantsen zich gemakkelijk en is het moeilijk te achterhalen waar het dier nu precies vandaan komt. Belangrijker is de vraag: hoe komt u van een bedwants af?

Als u woonachtig in Heerhugowaard of omgeving bent, kunt u het beste contact opnemen met VKP Plaagdierbestrijding. Wij hebben jarenlange ervaring en gebruiken allerlei methodes om de kleine diertjes op te sporen en te bestrijden. Wilt u een bed zonder beestjes? Neem dan contact op met VKP Plaagdierbestrijding!

Ons werkgebied

Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Zwaag, Aartswoud, Schoorl, Bergen aan Zee, Alkmaar, Castricum.

Waarom VKP Plaagdierbestrijding?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • Discreet en effectief
  • Laagste prijs garantie

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Zwaag, Aartswoud, Schoorl, Bergen aan Zee, Alkmaar, Castricum.

Diensten

  • Bestrijding mieren
  • Bestrijding kakkerlakken
  • Bestrijding wespen
  • Bestrijding bedwantsen
  • Bestrijding ratten
  • Hoofdvestiging