072 - 799 90 52

Ongediertebestrijding in Heerhugowaard?

Overlast van wespen in Heerhugowaard?

Wespen komen veelal voor in de zomer en komen u vooral lastig vallen wanneer u geniet van zoetigheid. Denk hierbij aan een ijsje, een glaasje frisdrank of wellicht een snoepje. Wespen ruiken dit op een grote afstand en zijn altijd op zoek naar zoetigheid. Het kan voor veel overlast, irritatie en soms zelfs angst zorgen. Een wesp kan namelijk, in situaties waarin het dier zich bedreigd voelt, herhaaldelijk steken. De angel van het dier is na één keer steken niet beschadigd en daardoor kan het dier vaker steken. Een steek van een wesp kan erg pijn doen en is in sommige gevallen zelfs gevaarlijk. Mensen met een allergie of overgevoeligheid worden genoodzaakt na een wespensteek direct de dokter te bellen.

Wespen bestrijden

Omdat niemand gestoken wil worden, is het belangrijk dat er juist gehandeld worden bij een wespenplaag. Heeft u een wespennest gevonden? Wees hier dan extra voorzichtig mee! De kans op een wespensteek is hierdoor alleen maar groter.  Laat het verwijderen van een wespennest daarom maar over aan professionals. In Heerhugowaard en omgeving is VKP Plaagdierbestrijding dé professionele ongediertebestrijder waar u naar op zoek bent. Wij werken snel en efficiënt. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u alle informatie die u nodig heeft. Schroom niet en bel ons!

Ons werkgebied

Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Zwaag, Aartswoud, Schoorl, Bergen aan Zee, Alkmaar, Castricum.

Waarom VKP Plaagdierbestrijding?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • Discreet en effectief
  • Laagste prijs garantie

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Zwaag, Aartswoud, Schoorl, Bergen aan Zee, Alkmaar, Castricum.

Diensten

  • Bestrijding mieren
  • Bestrijding kakkerlakken
  • Bestrijding wespen
  • Bestrijding bedwantsen
  • Bestrijding ratten
  • Hoofdvestiging