072 - 799 90 52

Ongediertebestrijding in Heerhugowaard?

Steenmarters in Heerhugowaard

Steenmarters lijken op katten en hebben een sierlijk ‘huppeltje’. Hoewel de steenmarter er erg schattig uit kan zien, is het dier verreweg van schattig. Een steenmarter is een soort ongedierte dat voor grote schade kan zorgen. Het dier laat namelijk veel uitwerpselen achter op plaatsen waar moeilijk bij te komen is. De geur van deze uitwerpselen is erg indringend. Doordat steenmarters voornamelijk op zolder leven, trekt de stank snel in uw dak. Hier is de geur moeilijk uit te halen en kan de stank niet verwijderd worden met normale reiniging.

De steenmarter zorgt niet alleen voor veel stankoverlast, maar het is ook een gevaarlijk dier voor uw huisdieren. Het roofdier is namelijk dol op cavia’s, kippen of vogels. Vermoedt u dat u last heeft van een steenmarter? Houd dan uw eigen huisdieren goed in de gaten!

Autoschade

Uw auto is ook een makkelijk prooi voor de steenmarter. Het dier houdt ervan om op autokabels te kauwen. Dit kan een groot probleem zijn, omdat het kan gebeuren dat uw remkabels doorgeknaagd worden. Dit kan zorgen voor levensgevaarlijke situaties! Vermoedt u dat u een steenmarter in uw woning of garage heeft, controleer dan altijd uw motorkap voordat u gaat rijden.

Hoe komt u van steenmarters af?

Omdat de steenmarter een bedreigde diersoort is, mag een steenmarter niet bestreden worden. U heeft een ongediertebestrijder nodig die gecertificeerd is in het verjagen van steenmarters. VKP Plaagdierbestrijding heeft de juiste papieren om u af te helpen van uw marterprobleem. In en om Heerhugowaard zijn wij werkzaam! Neem gerust contact met ons op.

Ons werkgebied

Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Zwaag, Aartswoud, Schoorl, Bergen aan Zee, Alkmaar, Castricum.

Waarom VKP Plaagdierbestrijding?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • Discreet en effectief
  • Laagste prijs garantie

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Heerhugowaard, Obdam, Hoorn, Zwaag, Aartswoud, Schoorl, Bergen aan Zee, Alkmaar, Castricum.

Diensten

  • Bestrijding mieren
  • Bestrijding kakkerlakken
  • Bestrijding wespen
  • Bestrijding bedwantsen
  • Bestrijding ratten
  • Hoofdvestiging